Ynkliga påhopp!

Införd i Knivstanytt 2009-09-30. Jag läste Knivstanytt v. 39 ang. hur Ica Kniven skötte sina låtanden och göranden. Det var bla. påhopp om att det gapade tomma hyllor som vore det i fd. öststater.

Jag har aldrig upplevt att det skulle vara så och skulle det vara så, förklarar Ica Kniven det på ett bra sätt (bla. att säljprognoserna kan slå fel). Nog tror jag på konkurrens, men jag tycker att Ica Kniven sköter sig bra. Det är en ynnest att ha 12~000 artiklar i sitt sortiment. Dessutom vill jag tacka för ett bra bemötande lörd. 26 sept. Jag skulle köpa grillad kyckling och i Knivstanytt var där rea om att den skulle kosta 39,90 kr/kg. I affären kostade den mer och detta påtalade detta. Hon som satt i kassan kunde inte förklara, utan sänkte priset för mig utan omsvep.

Vi ber om ursäkt för att det blivit fel, sa hon. Detta tycker jag var jättebra och kan inte förstå den kritik om Ica som jag läste i förra nr. av Knivstanytt. De påhopp jag läste tyckte jag var ynkliga. Tack Ica Kniven för att ni finns!

Jonas Dahlgren