Filmer

Jonas Dahlgren om monarkin.

Jonas Dahlgren om Jantelagen.

Jonas Dahlgren om kristendomen.

Jonas Dahlgren om Robinson.

Jonas Dahlgren medverkar i programmet Diskus på TV4.

Jonas Dahlgrens valtal.

Jonas Dahlgren spelar och sjunger.

Konfirmationen 1990.

Jonas Dahlgren hämtades på ett barnhem i Iran av sina svenska föräldrar.

Jonas Dahlgren i Knivsta vill att kommunen ska sälja fler kommuntomter och få in medel för den gemensamma kassakistan. Ovan förklarar han mer.

Jonas Dahlgren i Knivsta berättar på ett pedagogiskt sätt varför Knivsta kommuns ska låta sina äldre på kommunboendena tillåtas ett glas vin till maten på veckosluten. Kommunen anammar delvis hans idé redan nu och Jonas vill poängtera att det var han som var först ut med förslaget. Detta för att värna våra äldre på ålderns höst.

Jonas Dahlgren i Knivsta vill att kommunen ska ha en fri men reglerad invandring. Reglerad i så måtto att den som flyttar hit ska ha en egen kassa på 50 000 kr för att underlätta starten i sitt nya hemland. Detta skulle även göra att den nyanlände snabbare kommer in i rytmen och får en bra start i sitt nya land.

Jonas Dahlgren i Knivsta har som en av få eldsjälar ställt förslaget att om han får 9 till att göra samma sak som han, så skänker han 100 000 kr som startplåt för att underlätta livet på landsbygden. Hans ide är att återetablera lanthandeln i Husby Långhundra (L100) och att låta hela kommunen leva. Man kan alltid ta killen ifrån landsbygden, men man kan aldrig ta landsbygden ifrån killen, poängterar Jonas Dahlgren. Hans idé fick stort genomslag i Knivstabygden 170921 Se mer:http://www.unt.se/sigtunabygden/asikten-debatt/vill-ha-levande-landsbygd-i-l-100-4764121.aspx

emu_sommar_vabott

nyhetsaret03emu

boken

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.